FAQ

Is dit de eerste keer dat je bij ons bestelt? Hieronder vind je de antwoorden op de
meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dat gerust contact met ons op. 

corona

Helaas is het niet mogelijk om een reeds bestelde en betaalde taart te restitueren i.v.m. Corona. Mocht je i.v.m. Corona toch helaas de taart willen annuleren dan zal hier een tegoedbon voor worden uitgeschreven die op een later te bepalen moment kan worden ingezet.

hoe bestel ik een stapeltaart?

Via onze shop kan je een bestelling plaatsen. Het enige wat je moet doen is het bestelformulier invullen. Nadat wij jouw bestelling en betaling hebben bevestigd zullen wij de bestelling in gang zetten.

Uit welke smaken kan ik kiezen?

Stapeltaart maakt verschillende smaken die in de shop te vinden zijn. Sommige smaken zijn seizoensgebonden en zijn dus niet het gehele jaar verkrijgbaar. Heb je een smaakverzoek? Laat het ons weten via info@stapeltaart.com.

ik heb een stapeltaart besteld, waar kan ik deze ophalen?

Je kunt je bestelde stapeltaart van maandag tot en met vrijdag op een afgesproken datum en tijdstip bij ons pick up point op Groot Heiligland 81 in Haarlem ophalen.

Moet ik mijn stapeltaart in de koelkast bewaren na de pick up?

Het is altijd goed om de stapeltaart in de koelkast te waren. Haal de stapeltaart 1 uur voor het serveren in de doos uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Wanneer de stapeltaart op kamertemperatuur moet komen, zet deze dan vooral niet in de zon of bij een warmtebron. Bewaar de stapeltaart dan op een koele plek in de doos.

wordt de stapeltaart geleverd in een doos?


De stapeltaart wordt standaard geleverd in een doos. 

Hoe lang kan ik mijn taart bewaren?

De stapeltaart kan tot zeker 2 dagen na pick up of bezorging worden bewaard in de koelkast.

Ik moet mijn Stapeltaart die ik voor zondag heb besteld al zaterdag ophalen of laten bezorgen. Is de taart dan nog wel vers?

Gelukkig hebben wij onze stapeltaarten zodanig ontwikkeld dat dit geen enkel probleem is. De taarten kunnen tot zeker 2 dagen na de pick up/bezorging worden gegeten.  

Hoe kan ik de stapeltaart vervoeren?


We adviseren om de stapeltaart niet in een fietskrat te vervoeren maar om deze aan je stuur te hangen. Bij een scooter zou je de stapeltaart gemakkelijk tussen de benen kunnen vervoeren. In de auto adviseren wij deze gewoon op de grond te zetten of in de achterbak, maar beter niet op schoot. Je kunt ook altijd voor onze bezorgservice kiezen.

kan ik mijn order nog wijzigen na het bestellen?

Je kunt altijd contact met ons opnemen of dat nog mogelijk is. Bekijk onze contactgegevens.

Maken jullie vegan stapeltaarten? of glutenvrije stapeltaarten? of koemelk vrije stapeltaarten?


Nu nog niet. Op dit moment zijn wij druk bezig om dit te ontwikkelen.

Zit er gelatine, alcohol of noten in jullie stapeltaarten?

In de stapeltaarten zit geen alcohol. In sommige stapeltaarten zitten noten. De stapeltaarten worden verwerkt in een keuken waar ook met noten wordt gewerkt. Indien er sprake is van een allergie, dient dit aangegeven te worden in de opmerkingen op het bestelformulier. Wij zullen dan voordat we de bestelling in gang zetten contact met je opnemen. Indien er sprake is van een allergie en je hebt dat niet gemeld, is Stapeltaart niet verantwoordelijk voor de gevolgen.

Kan ik een afpraak maken voor een bruidstaart?

Dat kan zeker! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als ik er niet uit komt… wat moet ik dan doen?

GEEN STRESS! Je kan ons gewoon even bellen. Check de contactgegevens.

welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Bij Stapeltaart kan je betalen met ideal. Bij bedrijven is het ook mogelijk om de betaling via factuur te doen. Indien anders gewenst kun je contact met ons opnemen.

zijn de stapeltaarten net zoals op de foto’s?


We doen ons best om de stapeltaarten helemaal te maken zoals op de foto’s. Let wel, het is handwerk en daarbij kunnen kleine verschillen zijn tussen de taarten. Bij twijfel kan je altijd contact met ons opnemen. 

kan ik alles op de stapeltaarten eten?

Alles is eetbaar behalve een eventuele taarttopper.

waar bezorgen jullie de stapeltaarten?

Wij hebben een bezorgservice. Vergeet hierbij niet het leveradres mee te sturen!